Hieronder ziet u enkele reacties van klanten die u voor gingen. Om privacyredenen hebben wij de namen niet getoond.

Hallo, de shirts heb ik netjes op tijd ontvangen voor het weekend. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
Ik zal zeker binnenkort nog meer shirts bij je bestellen. Bedankt voor de moeite en het plezierige contact.

Bedankt voor jullie superservice !!! Met vriendelijke groet, TKB B.V.

Beste mensen. Zojuist het pakket in goede staat ontvangen!! De klok ziet er weer goed uit en ook de muismat!! Heel netjes, weinig kwaliteits-verlies ook. Ben er blij mee!!! Dank en fijn weekend!

Hallo. Ik ben net thuis en ja hoor! Het tshirt is binnen! Morgen geef ik het aan mn broer. Ontzettend bedankt voor de snelle service!

Het is shirt is gisteren binnen gekomen! Enorm bedankt, op vakantie zal ik er een foto van maken en even doorsturen!

Ik wilde jullie even iets laten weten! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen! Je website heeft er zeker een promotor bij!

Vanmorgen heb ik een nieuw T-shirt onvangen in de oude vertrouwde goede kwaliteit. Ik ben heel goed te spreken over hoe jullie dit opgelost hebben en zal zeker nog een keer bestellen.

Echt super bedankt voor de service hoor! Bedankt alvast! En bij deze de uitnodiging om een keer te komen eten samen! www.monasrestaurant.nl

Allereerst: vanmiddag is de klok binnen gekomen (ze hadden ‘m bij de buren afgeleverd) en hij ziet er S U P E R uit!! Echt heel mooi; complimenten. www.dekarikaturist.nl

Net met de post m’n oranje-shirt ontvangen: helemaal super. Ziet er goed uit!! Dank.www.dekarikaturist.nl

 

Comments are closed.

Meer dan 1000 T-shirtdesigns

Kies voor het product T-shirts en kies uit de verschillende designs van de top ontwerpers. Ook kun je een eigen tekst of afbeelding plaatsen op een T-shirt! Heren, dames en kindershirts!

Unieke Glazen klokken 30cm

Kies voor het product klokken en kies uit de verschillende designs van de top ontwerpers. Ook kun je heel gemakkelijk een eigen tekst of afbeelding plaatsen op een klok!

Caboomba & ontwerpers

ben jij een kei in het ontwerpen en wil je ook je designs plaatsen op Caboomba zodat mensen binnenkort rondlopen in jouw designs? Neem dan snel een kijkje bij ontwerpers, klik hier